marți, 26 ianuarie 2016

Cum se alege o firma de inchirieri masini

Astazi o sa discutam despre cum este bine sa alegem firma de la care dorim sa inchiriem o masina. In mod normal cand cineva cauta o firma de rent a car se uita prima data la preturile pe care le are la masinile pe care le ofera. Daca o sa cautam cele mai mici preturi nu inseamna ca vom face cea mai mare economie. La multe firme de rent a car masinile pot fi ieftine dar taxa de asigurare zilnica poate fi foarte mare. Partea buna este ca clientul nu trebuie neaparat sa plateasca asigurarea. Acesta poate alege sa plateasca o garantie firmei de rent pe care o poate lua inapoi daca returneaza masina fara nici-o dauna. In al doilea rand clientul trebuie sa se intereseze si de pretul dotarilor optionale. Multe dintre acestea se platesc la zi si per total pot aduce costuri destul de mari. Pe langa acestea ar trebui sa va interesati in legatura cu politica de returnare a masinii. Firmele de rent taxeaza pentru fiecare ora cu care clientul a depasit data si ora de returnare. O scurta intarziere se poate dovedi a fi o gaura imensa in bugetul dumneavoastra. Cel mai important lucru este sa incercati sa va interesati cat mai bine in legatura cu regulile firmei de rent. Pentru aceasta cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a semna un contract de inchiriere. Acolo pot fi specificate anumite aspecte pe care dumneavoastra nu le cunoasteti si cu care s-ar putea sa nu va puneti de acord.


2 comentarii:

  1. Inainte sa folositi serviciile unei agentii de inchirieri masini Bucuresti ar fi foarte bine sa va documentati inainte. Sa stiti conditiile de inchiriere si preturile practicate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte sa folositi serviciile unei agentii de inchirieri masini Bucuresti ar fi foarte bine sa va documentati inainte. Sa stiti conditiile de inchiriere si preturile practicate.

    RăspundețiȘtergere